All-in advies

Moeite met het inrichten van uw interieur? Of kunt u wel wat tips van een interieur designer gebruiken? Dan bent u bij Dias Interieur Design aan het juiste adres voor professioneel all-in advies. Een vakkundige interieur designer zal bij u langs komen voor een gesprek. Wij zullen voor u een moodboard maken en een uitgebreid meubelplan. Dankzij een all-in advies zult u eindelijk het interieur kunnen bereiken waar u zich thuis voelt.

Professioneel en effectief

Het komt vaak voor dat mensen niet goed weten wat ze met hun interieur aan moeten. Ze weten wat ze willen, maar kunnen dit niet goed toepassen. Het kan ook dat de gewenste meubels er wel zijn, maar dat de sfeer niet goed aanvoelt. Voor dit soort problemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geven u professioneel all-in advies, gericht op uw wensen. Dankzij vele jaren ervaring en een andere kijk op uw interieur, weten wij precies hoe we bepaalde problemen op kunnen lossen. Zo kunt u eindelijk de sfeer in uw woning creëren die u altijd voor ogen heeft.

Werkwijze

Onze werkwijze bij het geven van all-in advies is dat wij allereerst bij u thuis langs komen voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit bezoek kunnen wij gelijk uw huidige interieur bekijken en wat de mogelijkheden hiermee zijn en welke u eventueel nog wilt aanschaffen. Naast dit gesprek zullen wij een sfeerbord voor u maken, waarop wij uw wensen visueel weergeven. Zo krijgt u een beter idee van de mogelijkheden. Tenslotte maken wij voor u een uitgebreid meubelplan.

Heeft u interesse in professioneel all-in advies van Dias Interieur Design ? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.