Verkoopstyling

Bezig met de verkoop van uw woning, maar nog geen succes? Bij Dias Interieur Design bent u aan het juiste adres voor verkoopstyling. Wij kunnen u helpen met het restylen en opnieuw inrichten van uw woning, zodat deze aantrekkelijker wordt voor de verkoop. Het interieur is van groot belang voor het uiterlijk en de sfeer van de woning. Als de woning niet juist is ingericht, kan dit een verkeerd beeld geven aan potentiële kopers. Bij de verkoopstyling proberen wij zo veel mogelijk de bestaande inrichting te gebruik.

Voordelen

Zowel huisverkopers als makelaars kiezen steeds vaker voor een verkoopstylist, om zo een optimale woningprestatie te bereiken. Verkoopstyling houdt in dat uw huis zo aantrekkelijk mogelijk ingericht wordt. Potentiële kopers geeft u zo een goed gevoel bij uw woning, waardoor ze eerder geïnteresseerd zullen zijn. Maar er zitten meerdere voordelen aan verkoopstyling. Zo krijgt u een objectieve mening over de inrichting van uw woning en het huis en de buitenruimtes worden verkoop klaar gemaakt.

Als verkoper heeft u maar één doel en dat is het verkopen van uw huis voor een goede verkoopprijs. Het inschakelen van een verkoopstylist kan helpen om uw doel te verwerkelijken. Het zal geen garanties bieden, maar wel zorgen voor een goede aanvulling en zo in de smaak van de potentiële kopers vallen.