Werkwijze

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van interieur design. Hierbij kunt u denken aan interieur advies en verkoopstyling, maar wij verzorgen bijvoorbeeld ook plattegronden en meubel- en lichtplannen. Wij bieden op maat gemaakte ontwerpen en plannen voor woningen, bedrijfspanden of andere ruimtes. Kortom, als u niet goed weet wat u met uw interieur aan moet, bent u bij Dias Interieur Design aan het juiste adres!

Wij werken zeer klant- en resultaatgericht. Uw wensen zijn voor ons het belangrijkst en wij streven er dan ook naar deze te verwerkelijken. Als u ons inschakelt voor een plan of voor advies, zullen wij altijd bij u langs komen voor een persoonlijk gesprek. Dit doen wij zodat we niet alleen kennis kunnen maken en uw wensen kunnen bespreken, maar ook zodat we de situatie binnen uw woning kunnen bekijken. Zo kunnen wij gelijk, samen met u, gericht een plan maken. Nadat we een plan hebben gemaakt aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden, krijgt u dit plan toegestuurd. Bij interieur advies zult u van ons bijvoorbeeld niet alleen een meubelplan ontvangen, maar ook een moodboard.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder of maken samen met u een afspraak te maken.