Lichtplan

Weet u niet goed welke verlichting past bij uw inrichting? Of bent u niet tevreden met uw huidige verlichting? Bij Dias Interieur Design kunnen wij u verder helpen met een lichtplan voor uw interieur. Een lichtplan weergeeft op een plattegrond de posities van verschillende soorten licht, passend bij uw interieur. Licht is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Dit bepaald voor een groot deel de sfeer en de manier waarop uw meubels naar voren komen. Het soort verlichting, de kleur en de lampen moeten aansluiten op de rest van uw inrichting, zodat het één geheel zal worden.

Onze werkwijze

Als u ons inschakelt voor een lichtplan komen wij bij u langs voor een intakegesprek op locatie. Tijdens dit gesprek worden uw wensen, budget en de technische mogelijkheden besproken. Vervolgens zullen wij op een plattegrond de posities van verschillende soorten licht en armaturen ingetekend. Een grove interieurindeling is nodig om het lichtplan te maken. Uiteindelijk ontvangt u van ons een presentatie met het effect van de verlichting en een overzicht met de specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden.

Als u het lichtplan heeft goedgekeurd, ontvangt u van ons een tekening voor de uitvoering. Met deze informatie kunnen uw aannemer en elektricien aan de slag met de voorbereidingen en uiteindelijk de armaturen plaatsen. Heeft u speciale wensen of eisen voor het lichtplan? Dan kunnen wij u helpen met een lichtplan op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op.