Kleuradvies

Bij Dias Interieur Design bent u aan het juiste adres voor kleuradvies. Wij geven dit vaak om ervoor te zorgen dat u de juiste sfeer en het gewenste resultaat kunt behalen in uw interieur. Na professioneel kleuradvies kunt u er namelijk voor zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit. In een persoonlijk gesprek van ongeveer een uur zult u een vakkundig kleuradvies ontvangen en daarbij ook een moodboard toegestuurd krijgen, aansluitend bij uw wensen.

Waarom professioneel kleuradvies?

In een stijlvol interieur is het belangrijk dat de kleuren bij elkaar passen en zorgen voor een sfeervol geheel. Om dit te bereiken, kunnen wij van Dias Interieur Design u professioneel advies geven. Kleuren kiezen die passen in uw interieur is namelijk niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen en elke woning is anders. En omdat als u zelf gaat experimenteren al snel veel tijd en geld kwijt bent raden wij u daarom aan een professional in te schakelen.

Mogelijkheden

De mogelijkheden met kleur in uw interieur zijn eindeloos. U kunt kiezen voor verschillende stijlen en interieurs. Zo kunt u bijvoorbeeld contrasterende kleuren combineren, die elkaar versterken wat een levendig en krachtig interieur uitstraalt. Maar voor een strak interieur kunt u kiezen voor harmonieuze kleuren in combinatie met neutrale tinten, om een rustig maar stijlvol interieur te creëren. Ten slotte kunt u ook kiezen voor een basiskleur met verschillende gradaties. Hierdoor zal de ruimte aangenaam aanvoelen en een bijzondere uitstraling hebben.

Voor alle mogelijkheden en voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan verder met professioneel advies!