Plattegrond en meubelplan

Wilt u uw woning herinrichten maar weet u niet zo goed hoe u dit aan moet pakken? Dan bent u bij Dias Interieur Design aan het juiste adres voor een plattegrond en meubelplan dat aansluit bij uw wensen. U krijgt dan alle informatie die u nodig heeft voor het vinden van de juiste meubels en kleuren. En daarnaast ontvangt u een plattegrond en meubelplan met een overzicht waarin u kunt zien wat de beste mogelijkheden zijn voor uw interieur, aansluitend bij uw wensen.

Professionele kijk

Als u Dias en Jansen Interieur Design inschakelt voor een plattegrond en meubelplan of professioneel advies, ervaart u een frisse en professionele kijk op uw interieur. Dankzij onze ervaring zien wij vaak mogelijkheden die u misschien over het hoofd ziet. Zo kunt u alles uit uw interieur halen en ervoor zorgen dat u zich echt thuis zal voelen in uw woning.

Naast een plattegrond en meubelplan, kunnen wij u ook professioneel advies geven. Wij komen bij u langs om in een persoonlijk gesprek samen met u te bekijken wat uw wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is. Ook kunnen wij dan uw huidige interieur bekijken. U ontvangt daarna ook een sfeerbord, waarin al uw wensen visueel weergegeven worden. Wilt u alles in één? Kies dan voor all-in advies.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als interieur designer of bij interesse, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan verder of maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek met u.