Interieurstylist in Rijswijk

Bent u op zoek naar een interieurstylist in Rijswijk ? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Als u moeite heeft met het zelf stylen van uw interieur of als uw interieur gewoon toe is aan een touch-up is Dias Interieur Design bereid de hulp te bieden die u nodig heeft. Ons enthousiaste interieurstylisten-team beschikt over alle nodige kennis. Dias Interieur Design is een bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van interieur design en styling, daardoor zijn wij in staat om de klanten de expertise en aandacht te geven die ze nodig hebben. Voor een frisse kijk op uw interieur wordt er een professionele interieurstylist ingezet om weer een huiselijk gevoel te creëren in uw woning in Rijswijk .

Diensten van een interieurstylist in Rijswijk

U kunt onze interieurstylisten inschakelen voor interieur- en kleuradvies, verkoopstyling, plattegronden, moodboards en meubel- en lichtplannen. Omdat het gaat om úw interieur, zullen wij altijd langskomen in u woonplaats Rijswijk voor een persoonlijk gesprek. Niet alleen om kennis te maken, maar ook voor het bespreken van uw wensen. Maar bovenal om de situatie van uw woning te bekijken. Naast woningen stylen wij ook bedrijfspanden of andere ruimtes.

Leefruimte

Omdat er veel komt kijken bij een frisse uitstraling van uw interieur zijn onze interieurstylisten bereid om u stap voor stap te helpen. Door naar uw wensen en omgeving in Rijswijk te kijken zoeken de interieurstylisten dé ideale leefomgeving uit voor u. We nemen alle wensen en eisen mee in het plan zodat u als klant het gewenste resultaat krijgt. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt, met daarbij een verzorgd interieur.

Offerte voor een interieurstylist in Rijswijk

Heeft u vragen of wilt u een advies gesprek bij u thuis in Rijswijk door een professioneel interieurstylist? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen voor een afspraak op het nummer 070 361 59 99, daarnaast kunt u mailen of ons contactformulier invullen. Of vraag gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website. Onze interieuradviseurs graag aan de slag met uw nieuwe plan voor uw persoonlijke interieur.

Interieurstylist in [pb-city]